finnishstrong.gif

suomi-valmennukset


Moi!  

Suomalainen urheilu ja valmennus elää murrosaikaa. Monissa perinteisissa lajeissa menestys on heikkoa ja haasteet ovat suuria, mutta samalla myös uusia lajeja on noussut ja nousemassa maailman eliittiin. Muutoksessa on nykyään opittava elämään ja parhaimmillaan ammentamaan siita voimaa. Valmennuksesta ja sen eteenpäin viemisestä vastuu on oltava valmentajilla. Resurssien, välineiden ja paremman palkan perään voimme toki huudella, mutta pohjimmiltaan valmennuksen laatu perustuu ja kulminoituu valmentajan omaan asenteeseen ja haluun oppia ja kehittyä.

Maailma on täynnä tietoa, niin hyvää kuin huonoa, uutta ja vanhaa, ilmaista ja maksullista. Jos haluat ottaa askeleen tiedon hamstrauksesta sen hallintaan ja tehokkaaseen soveltamiseen, on meidän ehkä opittava eri tavalla kuin ennen.

Mitä, jos pystyisit itse kehittämään uusia ja toimivia harjoitteita vanhojen toistamisen ja kopioimisen sijaan?

Mitä, jos pääsisit todella hyödyntämään ainutlaatuisia kykyjäsi ja lahjojasi päivittaisessä valmennuksessa?

Mitä, jos optimaaliset tulokset vaativat nimeomaan sinun luovuuttasi ja kykyä soveltamiseen? 

Tiedäthän, että SINA olet juuri se paras henkilö valmentamaan urheilijoitasi!

Terveisin, Tommi Paavola

 
 
golden-circle.jpg

SUOMI 100- JUHLAVUODEN KUNNIAKSI, projekti-52

Ihmisliikkeen periaatteisiin vahvasti nojautuva 52-viikkoa kestävä 'kurssi', jonka tavoitteena on vapauttaa liikunnan ammattilainen toteuttamaan liikkeen harjoittelua, ohjausta ja valmennusta omiin vahvuuksiin ja henkilökohtaisiin lahjoihin perustuen. Joka viikko lyhyt lukupätkä ja käytäntövideo antavat sinulle upouusia eväitä käytännön valmentamiseen ja ohjaamiseen.

Tämän kurssin informaatio on mielestani arvokasta, joten saat sen täysin veloituksetta! Miksi? Siksi, että on  ja koska itse olen saanut niin paljon näiden periaatteiden kautta. Mutta ilmainen tämä opintie ei toki ole - se maksaa sinulle aikaa, aivotyötä ja usein se merkitsee myös vanhojen mukavuusalueiden kyseenalaistamista ja toimintamallien kriittista tarkastelua. 

 
images.jpg

VALMENTAJA/TRAINER -mentorointi

Askel henkilökohtaiseen kehittymiseen fysiikkavalmennuksessa vaatii kanssakaymistä ja ajatusten vaihtoa toisten ammattilaisten kanssa. Tämän yksilöllisen mentoroinnin tavoitteena on ohjata valmentaja/traineri seuraavalle tasolle omassa ammatissaan. Mentorointi tapahtuu skypen, sähköpostin ja muiden etätyökalujen välityksellä, koska asun New Jerseyssa, Yhdysvalloissa. 
Ota yhteyttä ja jutellaan olisiko mentorointi sinua varten. Mentorointi rakennetaan joustavasti sinun tarpeidesi ja mahdollisuuksiesi mukaisesti maksuvaihtoehdot mukaanlukien.

 
voimaharjoitekehittely.skisport.2017.jpg

FysiikkaVALMENNUSOHJELMAT ja konsultointi

Systematisointi liikkeen harjoittelussa on ollut päätehtäväni jo kohta kaksi vuosikymmentä. Harjoittelun järjestelmällinen ohjelmointi yksittäisesta harjoituksesta koko kauteen on edelleen intohimoni ja päivittäinen 'sorvini'. Otathan yhteyttä, mikali olet kiinnostunut avustani, ohjauksestani ja konsultoinnistani omassasi tai joukkueesi valmennuksessa. 
Mikäli olet kiinnostunut taustastani ja ammatillisesta taipaleestani, voit tietenkin pyytää minulta CV:n ja referenssit, tai voit aloittaa vilkaisemalla LinkedIn -profiiliani